Week 41 maandag 5 oktober – zondag 11 oktober

Het leek wel of het weekend nog even doorgetrokken werd de werkweek in. Weer super leuke momenten gehad met het bezoek over de vloer.

Maandag zijn de dames gezellig samen wezen lunchen. Een beetje zoals vroeger in Nederland, vooral bijkletsen met een hapje en een drankje. Dit deden we bij Maira’s Kitchen. De recensie lees je hier. Spoiler Alert… Dikke vette aanrader!

Buiten de deur eten lijkt deze weken met bezoek een thema te zijn. Maandag avond was dan ook niet anders. We wilden ons bezoek graag kennis laten maken met De Visserij en waren daar ruim op tijd om niet in de rij te hoeven staan en een mooi plekje aan het water te kunnen bemachtigen. Ook dit keer was het eten heerlijk! Meer over De Visserij lees je hier. Dan kan ik nog Snicker-ijs aanraden bij Baskin Robbins, daar reden we langs op de terugweg.

De dinsdag lieten wij qua buiten de deur eten even voor wat het was, maar ons bezoek ging sinds lange tijd weer met z’n tweeën uit eten. Dat betekende dat wij – Nul ervaring met baby’s – op de kleine mochten passen. Gelukkig heeft ‘ie zich voorbeeldig gedragen en waren we af en toe bang dat de babyfoon gewoon uit stond. Niks van dat, hij sliep gewoon als een baby (haha, snap je ‘m).

Deze week hebben we ook weer een duik gedaan bij Duickentrum van de Ven. Nogmaals bij Directors bay, net zoals een tijdje terug. De handelingen van het in gereedheid brengen van alle gear ging een stuk sneller en beter dan vorige keren. Enige handige was geweest wanneer ik de fles met zuurstof had opengedraaid vóórdat ‘ie op mijn rug zat.

Aan het einde van de week hebben wij weer een boottochtje gedaan met Rasta Tours. Zelf hapjes en drankjes meegenomen en genoten van de omgeving en het mooie weer. Een goede zonsondergang zat er helaas niet in, maar we konden wel genieten van een onweersbui in de verte.

Vrijdag begon het weekend weer vroeg. Als start van het weekend hebben we geluncht bij Plasa Bieu. Een leuke plek in het centrum van Willemstad om de lokale keuken te leren kennen. Er zijn daar een paar verschillende keukens, met Weer bij Yvonne en weer was het lekker. Dit keer was ik voor een soepje gegaan. Ook een aanrader!

Aan het einde van de middag hebben we nog een duik bij Mambo Beach genomen en hebben aansluitend genoten van Happy Hour bij de Chill. Het ultieme vakantiegevoel. Vrijdag was het wederom weer tijd voor The Pitsmoker. Ik vertel er graag honderduit en zeer positief over, maar helaas was het dit keer niet het geval. We hadden 4 maaltijden besteld, maar alleen het vlees was nog over toen we aankwamen. De overige ingrediënten van de ricebowl waren op. Voor dat bericht hebben we ruim 45 minuten staan wachten. Erg zonde! Wel werden we gecompenseerd en was het vlees wat we mee kregen ook weer ontzettend lekker.

Zaterdag hebben we er een heerlijke stranddag bij Santa Barbara van gemaakt. Het was er rustig, we hadden goede plekjes in de schaduw en het was niet te lang rijden. We hebben er ook geluncht. Fijn dat het naar de standbedjes bezorgd kon worden vanuit Boca 19, maar erg bijzonder was het niet. ’s Avonds hebben we het heft in eigen handen genomen en vlees op de barbecue klaargemaakt. Lekker lang getafeld met een hapje en drankje.

Zondag het laatste dagje strand met ons bezoek. We zijn in de middag naar de Caracasbaai gereden voor een duikje en snorkel sessie. Het was er gezellig druk en we hebben ons daar een paar uurtjes vermaakt, totdat het weer tijd was voor een middagdutje voor de kleine. Die tijd hebben we gebruikt om onszelf een beetje op te kalefateren en vervolgens naar Zest te rijden om de vakantie in stijl af te sluiten met een heerlijke cocktail bij zonsondergang. Ook deze avond ging de eigen barbecue weer aan en hebben we ons tegoed gedaan aan een hoop lekkers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *