Review – Rasta Tours Boottrip

De eerste keer met Rasta Tours was met een wat grotere groep van zo’n 16 man voor een tochtje op het Spaanse water, Santa Barbara en Fuik met open bar en als afsluiter een barbecue en een ondergaande zon. Super Chill en heel erg van genoten. 

Zoiets wilden we wel nog een keer, maar dan wat simpeler. Ook dat was mogelijk. Via de app contact gehad met Edwin en de boot voor 2,5 uur gereserveerd. Voor eten en drinken mochten we zelf zorgen en dit hebben we dan ook gedaan. 

Om 5 uur stonden we klaar in de haven en de tocht kon beginnen. Ook nu weer lekker lang gevaren op het Spaanse water (dit blijft gewoon leuk) en daarna richting Santa Barbara om daar even aan te leggen voor een drankje in het water en wat verkoeling. Het was weer genieten geblazen! 

Ondertussen vertelt kapitein Ed een hoop over de omgeving, staat er een lekker muziekje op en is het gewoon prachtige paleisjes kijken. 

Als kers op de taart een altijd mooie zonsondergang terwijl we weer rustig richting de haven gingen. 

We waren rozig en voldaan en in het donker reden we weer terug naar huis. 

Edwin van Rasta tours heeft een mega opvallende boot en is erg flexibel in meedenken met specifieke wensen. Van complete All-in open bar barbecue tours tot puur de boot huur. 

Zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *