Augustus 2022

Augustus, een vrij rustige maand waarbij we weer lekker op de mountainbike hebben gezeten, lid zijn geworden van de sportschool en ook beach tennis een kans hebben gegeven. Veel beweging dus! Daarbij merken we ook dat de temperatuur langzaam oploopt en het wat droger aan het worden is. En naast al deze dingen ben ik ook een weekendje op Aruba geweest!

Oreo

De maand begon met heerlijke suikerbommen uit Amerika. Oreo Carrot Cake en M&M Crunchy Cookie, waarbij de M&M’s gewoon een soort crunchy M&M’s waren, een beetje een tegenvaller. De Oreo Carrot Cake daarentegen waren top! Heerlijk chemisch smakend naar Carrot Cake. Met Oreo had het echter weinig te maken, maar we hebben er heerlijk van genoten.

Waar we ook van genoten hebben is Mosa Caña, ons restaurant van augustus. Echt een aanrader! Het is dat er nog zoveel meer restaurants op het eiland zijn die het ontdekken waard zijn, maar ik zou er met veel liefde nog een keer gaan eten. Volgens mij is het redelijk populair, dus reserveren is wel aan te raden.

Mosa Caña

Na overdadig eten kan ook een wandelingetje geen kwaad, en dat heb ik dan ook gedaan. Lekker in de omgeving van de Caracasbaai en daar ben ik zowaar een slang tegen gekomen! Gelukkig bleef ie stil liggen.

slang curacao

Voordat ik naar Aruba ging hadden we ook nog een heerlijk boottripje, eindigend in Fuik. Heerlijk genieten met een drankje, lekkere muziek en afkoelen in het water. Het eindigde wel een een hoosbui, maar gelukkig waren we zo thuis.

En toen was het tijd voor ARUBA!!! Nog nooit geweest en heel veel zin in! Enorm van genoten en ook weer een totaal andere wereld dan Curaçao of Bonaire. Het heeft me ook echt positief verrast! Mooie stranden, prima infrastructuur, fijne B&B en leuke plekjes voor een hapje en een drankje.

Aruba

Natuurlijk hebben we naast heel veel strand, drank en eten ook even cultureel gedaan en hebben we San Nicolas bezocht. Wat een prachtige muurschilderingen!

San nicolas aruba

Ik heb er enorm van genoten, echt even er helemaal uit geweest op een mini vakantie en ook echt een aanrader om een keer te doen vanuit Curaçao of Aruba.

Wat ook enorm genieten was, was Kaya Kaya, een festival wat eindelijk sinds corona weer heeft plaatsgevonden. Het is ooit kleinschalig begonnen in Otrobanda, maar heeft nu de proporties van een volwaardig festival. We waren al lekker vroeg en dat was super fijn. Het was lekker rustig, we konden genieten van alle mooie murals met een drankje in de hand.

https://www.instagram.com/reel/ChzYHWTjJVK/

Daarna ook genoten van fijne muziek en dansjes en toen het echt heel druk werd rond half 11 zijn wij lekker naar huis gegaan. Zo fijn om weer op een volwaardig festival rond te lopen. Love it!

Kaya Kaya

En nog meer feest deze maand, want onze lieve Google is maar liefst 12 jaar geworden op 28 augustus! Dit hebben we gevierd met ossenhaas en leverworst (OMG hij is zo verwend).

Ik kan alleen maar zeggen dat we deze maand weer ultiem genoten hebben en nog steeds mooie, lekkere en nieuwe dingen ontdekken. Het verveelt geen seconde.

Ondertussen merken we wel dat september dichterbij komt en langzaam de wind verdwijnt en de temperatuur toeneemt, maar dat komt vast wel weer goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *