Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Hoeveelheid: 1 portie
Ingrediënten
- 30 gram Caseïne Whey Cookies & Cream
- 85 ml ijskoud water
- 10 gram cacaopoeder
- 10 gram chocolade naar keuze
- 100 gram bevroren mango
Benodigdheden
- Blender
Dit recept heb ik al meerdere keren beschreven. Deze versie met mango en cacao is beter geslaagd dan de versie Chocolade met aardbei. Het kreeg een beetje de structuur van chocolademousse. Ook de hoeveelheid van 10 gram cacaopoeder was beter. Het komt natuurlijk niet in de buurt bij echte chocolademousse, maar het is een fijne afwisseling qua smaak met Aardbei, mango of met speculaas- en koek kruiden.
Bereiding
- Laat de mango een beetje zacht worden en doe deze in de blender. Als het niet goed blend, doe dan het water erbij en maak er een smoothie-achtige substantie van. Hierbij doe je langzaam de whey en laat het goed opkloppen. Help het proces door met een spatel de substantie van buiten naar binnen de scheppen/duwen in de blender.
- Voeg als het dikker en opgeklopt is ook de cacaopoeder toe
- Wanneer de substantie lekker fluffy en dik is schep je het in een kommetje en doe je er wat chocolade naar keuze overheen.
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 279 kcal |
Koolhydraten | 23 gram |
Eiwitten | 28 gram |
Vetten | 7 gram |
Vezels | 2 gram |