Vrijdag 6 maart 2020

Vanochtend kwam er een schoonmaakster, omdat vanmiddag er een kijker bij onze Airbnb komt kijken en dat moet er dan natuurlijk tip top uitzien. De eigenaresse heeft ook de tuin weer even onder handen genomen en het zwembadje gefilterd. Ondertussen probeer ik eindelijk wat delen van mijn blog op de website te zetten, maar esthetisch vind ik het niet echt wat, Maargoed. In de middag kwam een vriendin langs die ik in 2016 voor het laatst gezien heb hier op Curaçao. We hebben in de tuin bijgekletst en een strand date voor a.s. dinsdag! Vlak voordat de kijkers kwamen heb ik het huis nog even netjes gemaakt en gezorgd dat Google opgesloten op de porch zat. Al die vreemde mensen over de vloer, niks voor hem. 

Ze waren met z’n vieren en vonden Google heel schattig, dus Google toch maar vrij gelaten en dat ging prima. 

Geen idee of de kijkers het huis gaan huren. Zolang wij er maar kunnen blijven zitten totdat we naar onze permanente woning kunnen. 

Vlak daarna kwam Duco vanuit zijn werk en kapper thuis en zijn we snel richting Mambo gereden voor onze eerste, echte, officiële vrijmibo. Het is zo surreël om daar te staan als niet-vakantieganger zijnde. Er is fijne muziek, de zon schijnt, voetjes in het zand, korte broek aan en kijken naar het water. 

Vlak na zonsondergang zijn we weer richting huis gereden. Het eten had ik al klaargemaakt (wraps) en hebben we op de porch opgegeten. Daarna de laatste aflevering van Love is Blind gekeken en nog even Lang Leve de Liefde. We hebben het niet laat gemaakt en nog een poging gewaagd aan de tv kantine, maar we vielen in slaap. De dag start hier twee uur eerder, maar houdt ook twee uur eerder op. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *