Donderdag 5 maart 2020

Na het gebruikelijke ochtendritueel zijn we op instructies van een collega van Duco richting Punda gereden. Het ging iets vlotter dan gisteren, maar ook hier was nog een flinke bottleneck in het verkeer. Gelukkig wel op tijd vertrokken. Nadat ik Duco had afgezet ben ik boodschappen wezen doen bij Mangusa. Uitgebreid de tijd genomen om een poging te wagen tot weekboodschappen. Ik denk dat het gelukt is! Weer thuis heb ik me even verdiept in het openen van een bankrekening en die gaan we volgende week aanvragen. Ook nog contact gezocht voor het verzekeren van een auto. Hierover wordt weer contact met mij opgenomen. We wachten af. Verder hebben we ook nog een bezichtiging gepland voor a.s. maandag bij een huis wat we een tijdje geleden op een website hadden gezien. Kan nooit kwaad om daar te gaan kijken als eventuele backup voor ons droomhuis.
Wat betreft het droomhuis wat we dinsdag hadden gezien; Duco heeft contact gehad met de eigenaar en hij is binnenkort ook op het eiland, dan spreken we met elkaar af en hopelijk kunnen we dan ook het contract ondertekenen. Spannend!
Nadat ik Duco weer van zijn werk heb opgehaald zijn we doorgereden naar Mambo beach. Ons eerste uitje naar een strand om te gaan zwemmen. Aangezien fietsen en wandelen hier niet meer echt tot de opties behoren is ons voornemen om (twee)wekelijks te gaan zwemmen. We zijn heen en weer gezwommen in een half uurtje. Heerlijk. Mijn sporthorloge snapte er niks van. De heeft 46 meter beweging op het land geregistreerd. In het water hadden we een besefmomentje; Wat hebben wij een geluk dat we gewoon aan het einde van de middag de zee in kunnen rennen. Het leven op slippers, de constante aangename temperatuur en het niet hoeven nadenken of je een jas of vest mee moet nemen is zo ontzettend fijn.
Thuis snel de spulletjes opgehangen om te drogen en eten gemaakt. Dat hadden we wel verdiend. Daarna met een iced coffee voor ‘de buis’ Love is Blind gekeken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *