Vrijdag 28 februari 2020

Voor ons doen hebben we redelijk uitgeslapen. Na het uitlaten van Google zijn we op pad gegaan naar onze eerste bezichtiging van een huis. Een huis waarvan we eigenlijk op voorhand al wisten dat het ‘m niet zou worden, maar een beetje ervaring opdoen in het bezichtigen kan geen kwaad. We werden vriendelijk welkom geheten door twee makelaars. Zoals we al dachten: geen huis voor ons. Het was onlogisch ingedeeld en weinig mogelijkheden voor buiten, iets wat we graag willen. Verder lag het naast een drukke weg en werd er aan de andere kant een nieuw huis gebouwd. Ze hadden nog een andere woning in Jan Sofat die ze graag wilden laten zien. Aangezien we toch in de buurt waren en een huis nodig hebben zijn we wezen kijken. Het bleek een erg leuk en (te) groot huis. De tuin is fantastisch en ook binnen ziet het er leuk en ruim uit. Wel is het plafond super lelijk en is de woning wat donker. De vraag staat dan ook uit of het plafond eventueel geschilderd kan worden. 

Na de bezichtigingen zijn we terug naar huis gereden. We waren benieuwd hoe Google het gedaan had, toch weer ruim anderhalf uur alleen geweest. Google maakte ons trots. Hij leek het prima naar zijn zin gehad te hebben. 

Na een snelle lunch zijn we richting Blue Bay gereden. In plaats van een date met de rode Kia Sorento (2011) hadden we een afspraakje met Kia Sorento (2015). Ook leuk om Blue Bay te zien, daar was ik nog nooit geweest. Heel gated en heel community. We kunnen er lang of kort over praten. Verstand van auto’s hebben we niet. Hij zag er leuk uit en reed prima. Hierbij kwam de eigenaar ook uiterst betrouwbaar over. Zelf heeft hij de auto nog even nodig totdat ze zelf een kleinere auto hebben. Dus waarschijnlijk hebben we over 2 a 3 weken een eigen auto. Dat wordt onze grootste aankoop ooit! (wat een grote mensen dingen). Aangezien we dus niks van auto’s weten laten we nog wel een aankoop keuring doen. 

Na deze  bezichtiging zijn we doorgereden naar de supermarkt om ein-de-lijk de ducttape te kopen voor de vaatwasser. Als je er dan toch bent, kan je net zo goed nog meer boodschappen doen (tot groot plezier van Duco, haha). Eenmaal thuis bleek dat Google het weer super goed had gedaan. Hij is denk ik inmiddels grotendeels gewend, fijn :). Ook nu hadden we weinig tijd, want we hadden nog een huisbezichtiging. Hier in dezelfde buurt. Ook deze makelaar was super vriendelijk. Het huis was alleen net niet waar we naar op zoek zijn. De tuin lag vol met grind, dat loopt zowel voor ons als voor Google niet lekker. Ook was alles wat gedateerd en de badkamers oud en klein. Heel belangrijk ook; er was geen vaatwasser. We hebben hem laten weten waar we precies naar op zoek zijn, misschien heeft hij meer aanbod. 

Onder de palapa in de schaduw in de tuin hebben we nog even kantoor gehouden. Ons Tinder avontuur hebben we afgesloten door onze oproep voor een auto te verwijderen. Geïnteresseerden hebben we netjes afgewezen en Kia Sorento (2015) een berichtje gestuurd dat we graag in contact blijven.
Na deze drukke dag is het nu tijd voor lekker eten en lekker weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *