Donderdag 27 februari 2020

Vandaag begon de dag hetzelfde als gisteren; opstaan en naar Sint Joris baai om een stukje met Google te wandelen en hebben we ontbeten. Na het ontbijt namen we de proef op de som; Google alleen laten. We zijn naar een autodealer gereden om daar eens te kijken wat het aanbod is. We werden vriendelijk geholpen, maar ze hadden eigenlijk alleen een Kia Sportage uit 2016 zonder roofrails (en Duco wil mét roofrails). Ons nummer is genoteerd en ze zouden bellen wanneer ze andere SUV’s in het assortiment hebben.

Hierna zijn we doorgereden naar een dierenwinkel die we eerder deze week hadden gezien. We zijn op zoek naar een extra waterbak met standaard voor Google, zodat hij op meerdere plekken kan drinken (man, wat zijn we druk met dat beest, een kind kost minder tijd :P). Helaas hadden ze alleen de standaard en niet de drinkbak. Aangezien we al een tijdje op pad waren zijn we terug naar huis gegaan. We kregen een lieve, enthousiaste begroeting van Google. Hij heeft het super goed gedaan!

Qua huizen en auto jacht gaat het redelijk. De bezichtiging van vandaag is niet doorgegaan, omdat er iets met sleutels nog niet in orde was. De bezichtiging is dus verplaatst naar morgen. Morgen twee bezichtigingen dus. Ook hebben voor een derde huis contact gehad met het makelaarskantoor, maar iets heel concreets is daar nog niet uitgekomen. Van het vierde huis hebben we nog geen belletje gehad. Morgen is er weer een dag.

Qua auto’s hebben we wat pro-actiefs gedaan (we deden lekker gek :’)). Een advertentie geplaatst op facebook in een Curaçao groep. Het voelt een beetje als Tinder; mensen reageren en je bent op zoek naar de perfecte match. Je bent benieuwd naar de leeftijd, de geschiedenis, het uiterlijk, eventuele schade, goede eigenschappen en minder goede eigenschappen. Ook heb je meerdere lijntjes tegelijk uitstaan en probeer je een beetje hard to get te spelen. Op sommige verzoeken reageer je dat het niet bij je past of dat het je smaak niet is. Wanneer je denkt dat er mogelijk wat op kan bloeien probeer je een afspraakje te plannen. In deze fase zitten we nu. Hopend dat de werkelijkheid overeenkomt met de foto’s. Dat is altijd spannend met de filters van tegenwoordig ;).  Als het goed is hebben we morgen een afspraakje om Kia Sorento (2011) te ontmoeten. Wat een spanning. Omdat we niet op een paard willen wedden zullen er mogelijk wat projectjes tegelijkertijd lopen, wat een hosselaars zijn we toch. Als het (Facebook)official is zijn jullie de eerste die het horen.

Verder hebben we wat spelletjes gespeeld, in de zon gelegen (en voetbal geluisterd) en Tinder èh Facebook goed in de gaten gehouden. De stroom is ook nog even uitgevallen, maar daar hebben we verder geen last van gehad. Kortom: Het gaat lekker. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *