Zaterdag 29 februari 2020

Ik heb een goede nacht gedraaid, het voelt bijna echt als weekend ;). We stonden rustig op. Zijn een kort ‘rondje’ wezen wandelen met Google. Dit houdt in op een doodlopende weg een beetje heen en weer lopen. We nemen namelijk aan dat het bij de baai, wat later op de dag in het weekend het een stuk drukker is met honden, iets waar we niet op zitten te wachten. 

We hebben de zaterdag als een echte zaterdag ingevuld; rustig ontbijten en een boekje lezen in het zonnetje. Duco heeft zich ook gestort op het stofzuigen van het zwembadje, een echte zaterdagmiddag bezigheid. Hierna kwam Duco tot de schokkende ontdekking dat de Amstel Bright op was. Rond 13:00 uur zijn we naar de locale supermarkt gereden (Arco Iris). Een prima supermarkt met behoorlijk wat aanbod voor wanneer je toch bedenkt iets vergeten te zijn. Hierna zijn we maar  doorgereden naar een benzinepomp, omdat we er toch al ¾ tank doorheen hebben gejast. Een leuk weetje; vanaf 3 maart wordt brandstof een paar cent duurder per liter. Water en Elektra schijnen een fractie goedkoper te worden. Tanken gaat hier wat anders, je loopt vooraf naar de kassa, gokt hoeveel het kost om je tank te vullen, je betaalt en gaat dan tanken. Wat bij ons resulteerde dat we 60 gulden hebben betaald en 55 gulden hebben getankt. Anyhow, na deze trip hebben we geluncht en weer even gekeken naar woningen. Wel weer wat leuks gezien, maandag maar weer mee verder. 

Ook even een besef momentje. Vandaag is mijn laatste officiele werkdag in dienst. Vanaf 1 maart ben ik uit dienst getreden bij ‘s Heerenloo. Toch wel een gek idee om vanaf morgen ‘echt’ werkloos te zijn. 

Gisteren heb ik mij ook ingeschreven voor een try out paaldansen. In Nederland deed ik polefit, krachttraining, maar dan in en aan een paal. Ik ben heel benieuwd wat hier paaldansen inhoudt. A.s. woensdag ga ik het meemaken. 

Verder wil ik me komende week storten op het fabriceren van een website middels WordPress. Dan kan ik dit daar ook allemaal op zetten (met foto’s), maakt een verhaal toch iets levendiger. Ik zit te denken aan liflaflianne.nl het lijkt (fonetisch)  op de quote ‘ live, love, laugh, maar dan met een knipoog. Ook denk ik dat de website een melting pot wordt van vanalles, net zoals liflafjes. Hierbij zal het nodige ook gaan over eten en koken. Maargoed, dat staat op de agenda voor volgende week. 

Vanavond Wie is de Mol 🙂 Geen spoilers ajb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *