Recensie – De Heeren @ Sea

De Heeren @ Sea stond al een tijdje op het lijstje om te bezoeken. We hebben er al wel een keer gebruncht en een keer waren we langs geweest zonder reservering, maar was er geen plek. Dit keer dus verstandig gereserveerd.

We kregen een leuk tafeltje met uitzicht op zowel het water als het leuke restaurant. We kregen vlot de kaart en de drankjes werden opgenomen. Er staat een hoop lekkers op de kaart, dus dat was lastig kiezen. We bestelden ook allemaal iets anders.

We hadden uiensoep, tonijn en salade vooraf en als hoofd werd er gekozen voor schnitzel, burger, biefstuk en red snapper. Als toetje werden het brownie, appeltaart en oreo cheesecake.

Eigenlijk kan ik overal kort over zijn. Het was gewoon ontzettend lekker. De burger was goed op smaak, de vis met de risotto was vers en smaakvol en de biefstuk was heerlijk mals. Ook de tonijn was vers en de uiensoep lekker, alleen misten we wat extra kaas. drijvend in de soep.

Ook de toetjes waren heerlijk en er is voor ieder wat wils en de service is goed. Het is een ontzettend leuke plek voor een hapje en drankje. Prijs kwaliteit is ook dik in orde. We werden getrakteerd, dus ik weet niet wat we totaal kwijt waren voor vier personen.

Oordeel: 8,7/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *