Recensie – De Heeren @ Sea (Brunch)

De Heeren @ Sea stond al een tijdje op mijn lijstje en de gelegenheid deed zich aan om er te gaan ontbijten. We hadden niet gereserveerd, maar er was nog voldoende plek om een leuk tafeltje uit te zoeken. De setting is enorm leuk; aan het water, erg open, fris, en een leuke informele sfeer.

Wat ook erg fijn was dat zowel gekozen kon worden uit het ontbijtmenu en de lunchkaart. Maakte de keuze wel moeilijker. Er is keuze uit panini’s, zoete gerechten, warme en koude broodjes, eiergerechten en meer. Uiteindelijk zijn we voor een omelet, pulled salmon, wentelteefjes en een tosti met vier kazen gegaan.

Onze drankjes werden netjes opgenomen en uitgeserveerd en ook het tempo van de keuken was goed. De porties waren prima! Niet te groot en niet te klein.

Zelf had ik de omelet met kaas, ham en champignons en deze was erg lekker, ze waren niet zuinig met de vulling en ook het brood wat erbij zat was goed. De overige gerechten zagen er ook ontzettend lekker uit. Er is voldoende keuze en variatie voor iedereen. Zelf wil ik zeker nog eens die tosti proberen!

De prijs kwaliteit is goed. Voor vier drankjes en vier gerechten (lunch/ontbijt) waren we 120 gulden kwijt inclusief wat fooi. Vergelijkbaar met een redelijke lunchroom in Nederland gok ik.

We hebben ons er prima vermaakt en deze lunch smaakt naar meer. Voor nu dan ook geen cijfer, maar wel de wens om hier een keer te gaan dineren en daar een cijfer aan te geven.

We’ll be back!

Ohja, voor kinderen is het ook leuk, want er is een klein speeltuintje. Tevens heb ik mij laten vertellen dat de verschoonfaciliteiten voor baby’s ook goed is. Het enige is dat wanneer het druk is, het parkeren wat lastiger kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *