Zondag 1 maart 2020

Vandaag was een zeer rustige dag. We hebben goed geslapen en er staat niks op de agenda (niet dat er op de andere dagen veel op de agenda stond, maar toch…). We hebben Google weer uitgelaten. Het waaide heerlijk en de  temperatuur was goed. Op de terugweg naar de auto zagen we ineens weer twee zwerfhonden opdoemen, blaffend en wel. Ik moet zeggen, mijn hartslag gaat dan wel flink omhoog. Gelukkig bleven ze op afstand. Ook liep er vervolgens een baasje met zowel een aangelijnde als losse hond onze kant op. Ook weer feest. Google laten zitten, kort houden en zodra ze voorbij waren gelijk naar de auto gelopen.
Verder bestond de dag vooral uit boekjes lezen, spelletjes doen, internet afstruinen naar woningen en hierop reageren en een beetje chillen in de zon en in ons badje. ‘s avonds hebben we na het eten lekker op de porch ‘Love is Blind’ gekeken. Heerlijke guilty pleasure serie.
Oh, leuk om te vertellen is dat het maken van de vaatwasser gelukt is. Door de tape lekt de slang niet meer en kunnen we hem gewoon weer gebruiken.
Morgen is Duco’s eerste werkdag, spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *