Maandag 2 maart 2020

Goedemorgen! Vanochtend voor het eerst gewekt door een wekker met de vijf in de klok. We wilden even rustig aan doen en liever te vroeg dan te laat komen. Het was nog donker toen we wakker werden en zijn als eerste maar gaan douchen. Hierna hebben we Google uitgelaten en waren net op tijd bij de auto, want de volgende twee wandelaars met twee losse honden kwamen alweer aanzetten. Dit gaat nog een keer op een confrontatie uitlopen. Daarom sta ik er ook nog niet heel erg om te springen om Google alleen uit te laten, maar het zal er toch een keer van moeten komen. Of het blijft een gezellig wandeling met z’n tweeën, dat kan ook. Afijn, hierna nog koffie gemaakt en met twee rugtassen en boodschappentassen op pad. We waren wat vroeg, dus de auto geparkeerd bij Van den Tweel (Albert Heijn) en vanuit daar is Duco wezen lopen. Ik ben gelijk boodschappen gaan doen. Ik heb eens even goed gekeken wat het aanbod in deze winkel is, maar ik moet zeggen, ik denk dat ik liever bij Mangusa boodschappen doe  (op wat über hollandse dingen na). Vanuit hier ben ik weer doorgereden naar huis en daar zat ik dan; in mijn eentje. Haha, nee ik heb me niet verveeld. (nu gaat het vreselijk huishoudelijk klinken maar..) Ik heb de boodschappen opgeruimd, ontbeten op de poch met de AD app erbij. Daarna even wat youtube filmpjes gekeken over WordPress, sitebuilders en hosting om vervolgens aan de slag te gaan met de huizenjacht en de afspraken voor de auto. Dit heb ik afgewisseld met het alvast voorbereiden van het avond eten, zodat dat straks alleen nog maar in de oven hoeft en heb ik even de badkamerS (ja, meerdere) schoongemaakt. In de namiddag ben ik weer op kantoor gaan zitten (onder de palapa in de tuin) om mijn domein te registreren. Dat is inmiddels gelukt, alleen heb ik nog geen gebruikersnaam (kunnen achterhalen), dus ik kan niet inloggen. Hopelijk kan dat snel. 

In de namiddag ben ik richting Willemstad gereden om Duco op te halen. Ik wil heel graag de weg leren zonder navigatie, maar zonder navigatie raak ik verdwaald, dus daar moet ik nog iets op verzinnen. Uiteindelijk heb ik de weg in Amersfoort ook geleerd. Ik was wat te vroeg, maar Duco stond al buiten, dus dat ging soepel. We zijn doorgereden naar de McDonalds, omdat we daar een afspraak hadden met een makelaar. Natuurlijk waren wij veel te vroeg en was hij wat vertraagd, maar rond kwart over vijf stonden we bij het huis om te bezichtigen. Een prachtig huis, maar praktisch is anders. Weer veel foto’s gemaakt en besproken. Er zit een appartement aan het huis vast en dat is niet zo ideaal wanneer hier andere mensen in zitten. Het appartement erbij huren, daar zit natuurlijk weer een prijskaartje aan. Alle huizen hebben veel voors en veel tegens, maar hét huis hebben we gewoon nog niet gezien en ergens vind ik het huis waar we nu in zitten tot nu toe het leukst, ondanks dat daar ook wel wat tegens aanwezig zijn. 

Na de bezichtiging naar huis gereden en gelijk de lasagne in de turbo oven gedaan. Tafel gedekt en lekker gegeten. We hebben ouderwets de dag doorgenomen en zijn toen onder het genot van een iced coffee ‘love is blind’ gaan kijken op de porch. Aan dit leven kunnen we wel wennen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *