Woensdag 26 februari 2020

Een goede volledige nacht gedraaid (aldus mijn Polar fitness tracker). Met de mensen in Nederland is veel contact en een vraag die veel gesteld wordt is hoe we het hebben en hoe ‘het’ voelt. We hebben het goed en het voelt goed. Er is geen vakantie gevoel. Dit komt voornamelijk omdat Google bij ons is. Naast een sporadisch weekendje weg is Google nooit mee op vakantie. Ook het feit dat de dagelijkse boodschappen gedaan worden, de vaatwasser in- en uitgeruimd moet worden en ook de was gedaan moet worden maakt dat je niet echt kan spreken van een vakantie. Hierbij hebben we ook nog niet aan het strand gelegen of genoten van Happy Hour. Dat komt allemaal wel. Wel is het heerlijk om met een lege agenda van dag tot dag te leven en een beetje te acclimatiseren en proberen een soort ritme te creëren. In Nederland heb je jarenlang gehad om een bepaalde structuur op te bouwen waar we allebei wel lekker op gingen. Op dinsdag, woensdag en vrijdag ging ik sporten. Als ik in een gekke bui was ging ik ook nog hardlopen. Wat kon, deed ik op de fiets. Nu ben ik in vier dagen al drie keer naar een supermarkt geweest, omdat ik elke keer wel weer iets vergeet, of dat we toch nog iets nodig hebben. Ook is het weer even creatief nadenken over wat er qua eten op tafel komt te staan. Voor nu helemaal prima. Ik ben benieuwd hoe het ritme eruit gaat zien wanneer ‘het echte leven’ begint. Nu zitten we ook nog in een tijdelijke woning, waardoor het, ondanks dat we hier ons prima thuis voelen, niet je thuis is. We zijn vandaag weer druk bezig geweest met het proberen te regelen van bezichtigingen bij woningen. Van een woning gaat dit helaas niet door, omdat deze hoogstwaarschijnlijk al verhuurd is. Voor twee andere woningen hebben we voor morgen en overmorgen een afspraak staan en als het goed is worden we morgen ook terug gebeld voor een derde woning. Voor een vierde woning zouden we worden teruggebeld, maar dat is nog niet gebeurd. Ook hebben we iemand gebeld waarbij we een zoekopdracht voor een auto hebben neergelegd. We zijn benieuwd waar dat kan opleveren. 

In de ochtend zijn we deze keer gaan wandelen met Google bij de Sint Joris Baai. Prima plekje voor hem om even te pootjebaden. 

Na voor de derde keer boodschappen te hebben gedaan (en de ducttape te zijn vergeten) hebben we rustig aan gedaan in de tuin. Bikini aan, boekje erbij en lekker van de zon genieten. Wat er wel in heeft geresulteerd dat ik nu verbrand ben (ondanks het smeren). 

In de avond  hebben we lekker op de porch gegeten en onze guilty  pleasures aan televisie weer verslonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *