Woensag 4 maart 2020

Na een wat onderbroken nacht zijn we Google weer wezen uitlaten en hebben we een bakje koffie gedronken. Vandaag heb ik Duco naar zijn werk gebracht. We kozen dit keer voor de route die Google Maps had uitgestippeld. Domste idee ever. Ik denk dat we er  45 minuten over gedaan hebben, voor iets wat ook in 20 minuten kan. Hier zijn zoveel wegen die naar Rome leiden, dat we elke dag wat anders gaan uitproberen. Hier wordt op Google Maps niet de verkeersdrukte weergegeven zoals in Nederland. Nadat ik Duco had afgezet ben ik op expeditie gegaan naar de paaldansschool. Deze zit aan de andere kant van Willemstad. Vanuit Punda was ik er vrij snel, maar heel erg precies heb ik het niet gevonden. Volgens mij wel het gebouw waar het in zou moeten zitten, maar niet echt de exacte locatie. Ik heb het nog nagevraagd via de App en ze zei dat ik goed zat. Daar moeten we dan maar op vertrouwen. Het was weer een half uurtje terug naar huis, waar ik wat sport ontwijkend gedrag aan het vertonen ben, door dit te gaan typen. De batterij van de laptop is bijna op dus ik moet zo van mezelf aan de slag. Alhoewel… de eigenaresse heeft laten weten dat er mogelijk een nieuwe huurder is voor de langere termijn en ze komt even langs om te checken of het huis netjes genoeg is en er komt een monteur voor de vaatwasser en ze gaat ook nog even de tuin netjes maken. Dus misschien is er niet eens tijd om te sporten.  

De eigenaresse kwam inderdaad langs met de monteur en hij heeft het idee aangedragen om de slang te lijmen en dan weer met tape eroverheen te gaan. Ik ben benieuwd of dat voldoende is. De eigenaresse heeft een schoonmaakster geregeld voor de bezichtiging. Super Chill! Ze komt vrijdag. 

De middag bestond uit sporten en stoeien met WordPress. Daarna weer Duco opgehaald en zaalvoetbalschoenen uitgezocht (voor Duco, niet voor mij). Thuis snel gegeten en in de avond ben ik gaan paaldansen.

Uiteindelijk gevonden waar ik wezen moest, ze waren alleen vergeten te vertellen dat de les 45 minuten eerder was begonnen. Dus heb een heel klein stukje meegepakt. Wel leuk en ik ga 10 lessen doen de komende 5 weken. Zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *