Dinsdag 3 maart 2020

We hebben al vrij snel besloten dat het huis wat we gisteren hebben bekeken niet is wat we zoeken. Dit hebben we de makelaar ook laten weten. Hij houdt zijn ogen en oren open voor andere woningen voor ons. Fijn! Inmiddels hebben we denk ik al vijf makelaars die zich met onze vraag bezig houden. Gisteren heeft een collega van Duco ook aangeboden om bij zijn huis te komen kijken. Zij vertrekken namelijk binnenkort. Vanavond gaan we langs.
‘s Ochtends begon ik heel fanatiek met een workout thuis, maar na de warming up appte een vriendin dat ze klaar was om met de honden te gaan wandelen. De training  heb ik dus niet meer afgemaakt. In haar chille pickup zijn we met haar twee honden en kindje wezen wandelen. Een ander stukje bij de Sint Joris baai, wat ook een leuk plekje voor Google zal zijn. We hebben lekker pootje gebaad en zijn na een klein uurtje terug gegaan naar haar huis voor een glas limonade. 

Eenmaal weer thuis heb ik nog even een zoektocht gedaan naar huizen, maar eigenlijk was er geen nieuw aanbod wat in ons straatje paste. Verder heb ik weer even de huisvrouw uitgehangen en zowel binnen als buiten gestofzuigd – IN BIKINI – een primeur! Maakt het er niet leuker op, helaas :’).
Verder aan de slag gegaan met mijn website. Nog nooit een echte website gemaakt, dus ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat. Ook nog even gesproken met het thuisfront.
Aan het einde van de middag heeft Duco mij opgehaald en zijn we bij de woning wezen kijken. Ik had verteld dat het vinden van een nieuwe auto net Tinder is, nou dit was liefde op het eerste gezicht! Waar bij we bij alle andere woningen (stuk of vijf) overal wel iets vonden wat het net niet was en we ons daar niet overheen konden zetten, hadden we dat hier helemaal niet. Niet dat het aan al onze wensen voldoet, maar de dingen die er zijn, zijn irrelevant omdat we op een roze wolk zitten! We zagen het en we wisten het; Wij willen dat dit ons huis wordt de komende jaren. Waar bij de andere huizen de negatieve punten het wonnen van de positieve punten hebben we bij dit huis meer zoiets van; Op die kleine paar dingen, daar vinden we vast wel wat op. De huidige huurders gaan ons nu voordragen aan de eigenaar en hopelijk kunnen we het huis dan overnemen. Mocht dit zo zijn zullen we rond half april waarschijnlijk over kunnen. Door de bezichtiging was het al vrij laat geworden en hebben we thuis snel even wat gegeten en Netflix weer aangezet. We zijn op tijd naar bed gegaan, maar rond 01:00 uur werden we wakker omdat de stroom was uitgevallen. Ik voelde namelijk ineens geen wind meer van de ventilator en het was een stuk warmer. Dan slaan muggen ook hun slag en ben ik lekker geprikt. Na een tijdje ging de stroom weer aan, de ramen dicht en de ventilator weer aan. Gelukkig wel weer verder kunnen slapen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *