Vezelrijke pasta met Knoflookkip

Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties

Ingrediënten

  • 400 gram met knoflook gemarineerde kipdijfilet
  • 120 gram vezelrijke spaghetti
  • 400 gram prei (1 grote prei)
  • 200 gram rode ui (1 grote rode ui)
  • peper, zout en knoflookpoeder

Benodigdheden

  • Snijplank en mes
  • kookpan
  • hapjespan/wokpan
  • waterkoker

Bereiding

Voedingswaarden per portie
Calorieën 623 kcal
Koolhydraten53 gram
Eiwitten44 gram
Vetten23 gram
Vezels14 gram

Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze in de pan. Snijd ondertussen de rode ui en prei en voeg deze toe aan de kip. Strooi hier wat peper, zout en knoflookpoeder bij. Weeg de spaghetti af en breng water aan de kook. Kook de spaghetti. Giet de spaghetti af wanneer de gaar is en voeg dit toe aan de kip en groente. Hussel het goed door elkaar en serveer.

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *