Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 400 gram met knoflook gemarineerde kipdijfilet
- 120 gram vezelrijke spaghetti
- 400 gram prei (1 grote prei)
- 200 gram rode ui (1 grote rode ui)
- peper, zout en knoflookpoeder
Benodigdheden
- Snijplank en mes
- kookpan
- hapjespan/wokpan
- waterkoker
Bereiding
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 623 kcal |
Koolhydraten | 53 gram |
Eiwitten | 44 gram |
Vetten | 23 gram |
Vezels | 14 gram |
Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze in de pan. Snijd ondertussen de rode ui en prei en voeg deze toe aan de kip. Strooi hier wat peper, zout en knoflookpoeder bij. Weeg de spaghetti af en breng water aan de kook. Kook de spaghetti. Giet de spaghetti af wanneer de gaar is en voeg dit toe aan de kip en groente. Hussel het goed door elkaar en serveer.
Eetsmakelijk!