Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 250 gram gemarineerde kipdijfilet
- 160 gram vezelrijke spaghetti
- 200 gram rode ui
- 200 gram prei
- zout, peper, knoflookpoeder
- 300 gram champignons uit blik
- oliespray
Benodigdheden:
- Pannen
- Snijplank
- Mes
Instructies
Breng water aan de kook en doe daar de spaghetti in. Bereid dit volgens de verpakking. Snijd ondertussen de rode ui, prei, en kipdijfilet in kleinere stukjes. Laat de champignons uitlekken
Spray een wokpan in met olie en bak eerst de kipfilet en doe daarna de groente erbij. Voeg hier wat zout, peper en knoflookpoeder aan toe. Wanneer de spaghetti gaar is giet je deze af en doe je dit in de wokpan erbij. Hussel het goed door elkaar en klaar!
Tip: Voor wat extra oempf kan je wat sriracha toevoegen aan het gerecht nadat het uit de oven is gekomen.
Tip: Je kan allerlei soorten gekruide kip gebruiken. Kies wat je lekker vindt!
Eetsmakelijk!
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 567 kcal |
Koolhydraten | 62 gram |
Eiwitten | 36 gram |
Vetten | 15 gram |
Vezels | 17 gram |