Review – Bahia (Lunch)

De afgelopen maanden zijn we regelmatig bij Playa Lagun geweest en hebben we regelmatig een drankje gedaan bij het bovengelegen Bahia restaurant. We hadden er alleen nog nooit wat gegeten. Daar is dit weekend verandering in gekomen.

Op een of andere manier was het afgelopen weekend echt rustig op de stranden. Dat maakte ook dat er een mooi plekje in de schaduw was voor ons om te gaan lunchen. De drankjes werden opgenomen en de kaart werd aangereikt. Er staat behoorlijk wat op de kaart, zowel voor de lunch, maar ook warme gerechten. Er zijn broodjes, tosti’s, salades, hamburgers en wat grotere maaltijden. Ook hebben ze een hoop cocktails, smoothies en andere drankjes.

Het was lastig kiezen, maar uiteindelijk voor een broodje met kaas en champignons gegaan. De tafelgenoten gingen voor burgers en een broodje carpaccio. Onze bestelling werd wederom vlot opgenomen en het bestek kwam op tafel.

Ondertussen genoten wij van het uitzicht op de baai en de schildpadden die daar rond aan het zwemmen waren.

Niet veel later werd het eten geserveerd. Wat zal ik er van zeggen. Het was niet spectaculair, maar wel lekker. Bijvoorbeeld mijn broodje champignon en kaas. Dat was letterlijk een broodje met champignon en kaas. Op een of andere manier had ik wat meer verwacht van de presentatie. Neemt niet weg dat het prima op smaak was, maar de presentatie mag wat beter. Ik als grote eter, had er ook net niet genoeg aan.

De burger werd geserveerd met friet en was prima van smaak. Echter niet heel bijzonder. Het uitzicht, daar deden we het uiteindelijk voor en dat was ook prachtig.

We hebben afgerond voor 130 gulden (65 euro) gegeten met ieder een drankje. Prima plekje om te vertoeven en aangezien het aanbod bij Playa Lagun bestaat uit twee restaurantjes is de keuze wel snel gemaakt door het prachtige uitzicht. Het alternatief is Discover Lagun. De recensie lees je hier.

Oordeel: 6,7/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *