Recensie – Discover Lagun (lunch)

Een tijdje geleden was ik met visite op pad en kwamen we tijdens lunchtijd uit bij Playa Lagun. Dat is een prachtige baai met een prachtig gelegen eettentje met een mooi uitzicht over de baai. Dit is Bahia. Hier was echter geen plek meer in de schaduw en in de zon was het echt niet uit te houden, we hebben het geprobeerd, maar helaas. Even verderop iets lager gelegen ligt. Discover Lagun. Geen prachtig uitzicht over de baai, wel schaduw. Een groot goed op het heetst van de dag.

Hier was bijna niemand, want iedereen verkiest natuurlijk de locatie van Bahia. Wij kozen een picknicktafel uit en kregen de kaart. Ook werd het drinken gelijk opgenomen.

Ze hebben een kaart vaarvan de gehele dag te bestellen is. Hierop staan vlees en visgerechten, maar ook burgers, broodjes, salades, tosti’s en snacks. Het is een simpele kaart, maar genoeg keuze. Ook zag ik dat ze af en toe een all-you-can-eat avond hebben en soms ook pizza’s serveren. Wij gingen voor de lunch in ieder geval voor broodjes en een burger.

Ondanks dat het rustig was, moesten we soms even seinen voor een drankje. De kok konden we aan het werk zien en niet veel later stond onze lunch op tafel. Broodjes met kip en een grote burger.

Qua aanbod deed het me een beetje denken aan de opties in een Amsterdam (toeristisch) restaurantje. Het broodje kip was prima. Niet super bijzonder. Gewoon een pistoletje, wat sla (en ui voor de liefhebber) en barbecuesaus. De burger daarentegen, daar leek wat meer liefde en aandacht in te zijn gestopt. Hij zag er prachtig uit en smaakte goed.

Er was nog wel plek voor een zoete afsluiter en ik had cheesecake op de kaart zien staan. Deze hebben we gedeeld en was erg lekker! Geen idee of het huisgemaakt was. De saus en slagroom geven niet dat idee.

Mocht je in de buurt van Playa Lagun zijn en het is etenstijd is het een optie om hier wat te gaan eten. Het is prima, maar verder niet heel bijzonder. Mochten wij nog een keer rond lunchtijd in de buurt zijn gaan we Bahia eens uitproberen.

Oordeel: 6,6/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *