Recensie – Beyglz (Brunch)

Op Instagram had ik een brunch voorbij zien komen van Beyglz. Dit zorgde ervoor dat we een reservering hadden gemaakt voor de shift van 11:00 uur. i.v.m. Corona werken ze met een shift om 09:00 en om 11:00 uur.

Parkeren kon voor de deur. Op zondag is het erg rustig in Willemstad. Het was nog een beetje zoeken, omdat de deur dicht zat, maar eenmaal binnen was het snel duidelijk dat we op de juiste plek waren. De reservering was goed doorgekomen en we kregen een tafeltje.

Onze drankjes werden opgenomen en de menukaart met ook de brunch opties werden gegeven. De keuze is enorm en er stond zoveel lekkers op de kaart dat het lastig kiezen was. Uiteindelijk kozen we er ook voor om verschillende gerechten te delen. Er was keuze uit bagels of wraps met ei, zal, tonijn, vlees en nog veel meer. Verder waren er nog wentelteefjes, pancakes, quesedillas, salades, hamburger, taarten en nog meer lekkernijen.

We gingen voor de American pancakes, quesedillas, carrot cake, hamburger en een bagel met omelet. De bestelling werd netjes opgenomen en inmiddels druppelde er ook nog andere mensen binnen.

Vanaf daar werd onze ervaring helaas wat minder. Doordat ze in shifts werken komt natuurlijk de werkdruk in een keer tegelijk en daardoor werden we als snel vergeten. Onze thee en koffie was op, maar er werd niet gevraagd of we nog wat wilden drinken. Ook leek het alsof de keuken bestelling per bestelling werkte, waardoor we behoorlijk lang op onze gerechten moesten wachten. Toen onze gerechten kwamen, kwam dit niet allemaal tegelijk en lieten de laatste gerechten ook even op zich wachten. Uiteindelijk hebben we zelf ook nog maar gevraagd om glaasjes water.

Dit zorgde wel even voor een deukje in de ervaring. De gerechten waren over het algemeen goed. De quesedilla was rijkelijk belegd en goed van smaak en gelukkig geen koriander. De hamburger was ook top en de bagel met omelet was niet heel bijzonder, maar wel goed van smaak. Over de pancakes zijn de meningen verdeeld. Ik vond het gerecht wel lekker, maar een beetje flauw en de anderen vonden de pancakes niet zo lekker, ietwat droog. De carrot cake was ontzettend lekker, maar om hem perfect te maken was een laag frosting wel welkom geweest, daar ontbrak het nu aan.

De hoeveelheid is echt meer dan in orde en ook de prijs/kwaliteit is erg netjes. Voor deze uitgebreide brunch waren we inclusief fooi 140 gulden kwijt. Ze hadden meer aan ons kunnen verdienen door regelmatig te vragen of we nog iets wilden drinken.

Al met al hebben we erg lekker gegeten, is de kaart erg uitgebreid en gevarieerd, maar de keuken en de bediening leken het niet goed aan te kunnen wanneer er in shifts gewerkt wordt. Iets meer persoonlijke aandacht en een wat vlotter tempo hadden we kunnen waarderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *