Recensie – De Dames (Lunch)

We konden online makkelijk reserveren via de website en het werd ook snel bevestigd. Parkeren is ook super makkelijk bij het winkelcentrum. De setting is grappig. Op het binnenpleintje van het winkelcentrum zijn er verschillende kiosks die allemaal bij De Dames horen. In de ene zit de bar, een andere de keuken en de andere de afwas. De wind waait er lekker doorheen en je zit beschut onder de bomen rondom een fonteintje.

De menukaart is enorm en de keuze is lastig, dus ik adviseer om alvast vooraf de menukaart goed door te nemen en op Facebook even te kijken wat de weekly specials zijn.

Er zijn smoothies, sappen, koffie specialiteiten en dan hebben we h et nog niet gehad over de maaltijden. Ontbijt, pannenkoeken, poffertjes, eiergerechten, warme en koude broodjes, wraps, burgers, salades en taart!

We gingen weer voor de tactiek om de gerechten te delen. Het werd een wrap met ossenhaas, champignons en feta en een Cubaans broodje met deli-meat, kaas met mosterd en augurk.

De bediening was vriendelijk, hielden goed overzicht en het tempo was prima. De lunchgerechten waren erg lekker! Ook niet teveel of te weinig, gewoon precies goed. In de wrap zat wel iets van koriander, waar wij niet heel lekker op gaan, maar door de andere smaken viel dat gelukkig weg. Op het Cubaanse broodje zat veel beleg, maar had wel echt de mosterd nodig voor wat smaak. Mogelijk komt dat, omdat we eerst het pittige, gekruide gerecht hadden gegeten (de wrap), waardoor het broodje wat wegviel. Dus dat was meer onze fout.

We hadden ook al gezien dat er lekkere taartjes waren. Helaas was de cheesecake op, maar er was wel appeltaart en carrotcake. Oh, dat was ook weer lekker! De appeltaart was letterlijk een compleet taartje, best veel voor na een lunch, maar wel erg lekker. De carrotcake was ook goed, maar we misten wel een beetje de foute, zoete, witte frosting.

We hebben heerlijk gegeten en zagen nog zoveel andere gerechten die we zouden willen uitproberen. Voordeel hier is ook dat ze zowel gezonde als minder gezonde gerechten hebben. Dus er is altijd wel voor iedereen iets. Ook voor veganisten zijn er behoorlijk wat opties.

Dikke vette aanrader om te lunchen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *