Kip met ui en champignons

Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties

Ingrediënten

  • 400 gram gemarineerde kipdijfilet
  • 400 gram rode uien
  • 250 gram champignons
  • 150 gram andijvie of sla

Benodigdheden

  • wokpan
  • snijplank
  • mes

Bereiding

Snijd de ui in ringen en de champignons in plakjes. Bak de kipdijfilet in een pan en voeg de uienringen en champignons toe. Snijd ondertussen de andijvie of sla in stukjes en maak hiervan een bedje op de twee borden. Wanneer de kip gaar is en de champignons en ui lekker zacht zijn serveer dit op het bedje van andijvie. Voor extra smaak voeg wat peper, zout of sriracha saus toe. 

Voedingswaarden per portie
Calorieën 529 kcal
Koolhydraten16 gram
Eiwitten40 gram
Vetten32 gram
Vezels7 gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *