Gnocchi met chorizo, andijvie en courgette

Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties

Ingrediënten 

  • 100 gram chorizo
  • 250 gram gnocchi
  • 1 courgette
  • 1 rode ui
  • 300 gram andijvie
  • 150 gram cottage cheese light
  • 30 gram rode pesto

Benodigdheden

  • Wokpan
  • Kookpan
  • Snijplank
  • Mes

Bereiding

Snijd de chorizo in plakjes en partjes en bak deze uit op laag vuur in een koekenpan. Snijd ondertussen de courgette in plakjes en partjes en de ui in kleine stukjes. Als het meeste vet eruit is gebakken haal je de chorizo eruit. Voeg vervolgens de ui en courgette toe aan het vet en bak dit enkele minuten. Kook ondertussen de gnocchi volgens de beschrijving. Voeg aan de courgette en ui nu ook de andijvie, rode pesto en chorizo toe en bak dit totdat de andijvie geslonken is. Voeg de gnocchi toe en hussel alles goed door elkaar. 
Serveer met cottage cheese.

Eetsmakelijk!

Voedingswaarden per portie
Calorieën 615 kcal
Koolhydraten62 gram
Eiwitten30 gram
Vetten26 gram
Vezels9 gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *