Eiwitrepen – Whip ’n Whey Bar – Salted Caramel (Body & Fit)

Ik had weer het geluk dat er een paar eiwitrepen mee een koffer in konden vanuit Nederland. Drie verschillende smaken Whip ’n Whey. In Nederland bestelde ik deze ook af en toe bij de Body & Fit. Nu waren ze even snel gehaald bij de Etos.

Als eerste heb ik de Salted Caramel geprobeerd. Voordeel van deze repen is dat – ook al komen ze uit de koelkast – het worden geen enorme harde blokken. Op kamertemperatuur zijn ze lekker zacht.

De reep ziet er aantrekkelijk uit met een chocolade buitenkant en een luchtige binnenkant. Ook qua structuur vind ik deze reep erg lekker. Wat me alleen opvalt is dat hij qua smaak ook wel een licht kokos achtige smaak heeft en niet zozeer Salted Caramel. Zelf houd ik niet zo van kokos. Op de ingrediëntenlijst kwam ik niet zo snel iets tegen wat lijkt op “coco” of “kokos”, maar ik weet niet onder welke namen kokosnoot nog meer bekend zou staan.

Lekkere reep, maar heeft niet mijn voorkeur van de beschikbare smaken. Voor de afwisseling – zeker in structuur – wel lekker.

Qua macro’s is het geen hoogvlieger. Er zitten meer koolhydraten (waarvan wel de meeste polyolen) in dan eiwitten. Wel bevat een reep een paar gram vezels. Dat is toch weer wat, want dat is ook niet altijd het geval. Voor 57 gram vind ik 184 calorieën helemaal prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *