Eiwitrepen – Whip ’n whey Bar – Double Chocolate (Body & Fit)

Nummer twee van drie in de Whip ’n Whey Proeverij. Double Chocolate. Dan gaat het denk ik om de binnen en buitenkant, beide chocoladesmaak.

Nummer twee van drie in de Whip ’n Whey Proeverij. Double Chocolate. Dan gaat het denk ik om de binnen en buitenkant, beide chocoladesmaak.

De structuur van deze repen is luchtig en anders dan de wat hardere of de wat candybar-achtige repen die ik ook heel lekker vind. Wel mis ik een beetje taaie karamel of fudge. De smaak is goed en er zitten crunchy balletjes in. Ik vind de reep niet overdreven zoet, maar ik krijg er wel dorst van.

Alhoewel ik de Salted Caramel qua naam aantrekkelijker vond, vind ik deze qua smaak lekkerder. De macro’s zijn vergelijkbaar. Beide meer koolhydraten (wel vooral polyolen) dan eiwitten. Vezels zijn aanwezig en ook de 188 kcal per reep is netjes.

Het is een prima reep, even wat anders dan anders qua structuur, maar alsnog blijven de Deluxe en de Crunchy Perfection repen mijn favorieten van Body & Fit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *