Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 400 gram gemarineerde kipdijfilet
- 400 gram rode uien
- 250 gram champignons
- 150 gram andijvie of sla
Benodigdheden
- wokpan
- snijplank
- mes
Bereiding
Snijd de ui in ringen en de champignons in plakjes. Bak de kipdijfilet in een pan en voeg de uienringen en champignons toe. Snijd ondertussen de andijvie of sla in stukjes en maak hiervan een bedje op de twee borden. Wanneer de kip gaar is en de champignons en ui lekker zacht zijn serveer dit op het bedje van andijvie. Voor extra smaak voeg wat peper, zout of sriracha saus toe.
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 529 kcal |
Koolhydraten | 16 gram |
Eiwitten | 40 gram |
Vetten | 32 gram |
Vezels | 7 gram |