Een variatie op dit gerecht. Het kan echt werkelijk met bijna alle groente die je nog over hebt in je koelkast.
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 150 gram Udon Noodles
- 300 gram diepvries gamba’s
- 1 groentezak
- 100 gram linzen
- scheutje oestersaus
- scheutje sriracha
- scheutje sojasaus
- knoflookpoeder, uienpoeder, chilivlokken en zout naar smaak
- oliespray
Benodigdheden
- snijplank en mes
- wokpan
- kookpan
Bereiding
bak de gesneden groente zacht in wat olie. Als de groente geslonken is kunnen de gamba’s erbij samen met de oestersaus, sriracha, sojasaus en kruiden. Voeg op het laatste de linzen en de noodles erbij en roer alles goed door tot de gamba’s roze en gaar zijn. Nog even husselen en klaar!
Eetsmakelijk!