Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 642 kcal |
Koolhydraten | 58 gram |
Eiwitten | 41 gram |
Vetten | 23 gram |
Vezels | 17 gram |
De mate van succes van dit recept hang vooral af van de smaak van de gemarineerde kip die je gebruik. Zoek dus in de supermarkt naar heerlijk gemarineerde kipdijfilet. Heel veel meer smaakmakers gebruikte ik namelijk niet.
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 150 gram vezelrijke spaghetti
- 300 gram gemarineerde kipdijfilet
- 1 grote prei
- 250 gram verse champignons of een blikje champignons
- zout, peper, knoflookpoeder en uienpoeder naar smaak
- oliespray
Benodigdheden
- snijplank en mes
- kookpan
- wok
Bereiding
Snijd de prei en champignons in stukjes en bak deze op laag vuur in een klein beetje oliespray zodat het slinkt en het vocht wat verdampt. Snijd ondertussen de kip in blokjes en kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking. Voeg de kip toe aan de groente en bak dit op hoog vuur. Breng op smaak met de kruiden. Als de spaghetti gaar is voeg je dit toe aan de wokpan. Even husselen en klaar!
Eetsmakelijk!