Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 691 kcal |
Koolhydraten | 74 gram |
Eiwitten | 39 gram |
Vetten | 25 gram |
Vezels | 8 gram |
Even weer een andere traybake dan de standaard traybake met gnocchi, prei, ui en knoflookkip. Net zo makkelijk en (bijna) net zo lekker.
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 45 minuten
Hoeveelheid: 2 flinke porties
Ingrediënten
- 250 gram gnocchi
- 300 gram verse magere worst/saucijs naar keuze
- 1 courgette (400 gram)
- 1 aubergine (300 gram)
- 1 rode ui (200 gram)
- oliespray, peper en zout
- barbecuesaus (of andere smaakmaker naar keuze)
Benodigdheden
- braadselede of ovenschaal
- snijplank en mes
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Snijd ondertussen de groente in stukjes en doe deze in de braadslede met de gnocchi en wat peper, zout en oliespray. Prik wat gaatjes in de worst en leg deze er bovenop en schuif dit in de oven voor zo’n 30 a 45 miniuten)
Hussel de boel na een kwartiertje door elkaar, zodat de sappen van het vlees goed door de groente mengen. Houd de boel een beetje in de gaten, maar na zo’n 30 a 45 minuten zal de boel wel gaar zijn.
Zelf heb ik er nog wat barbecuesaus bij gedaan, maar is niet perse nodig.
Eetsmakelijk!