Proteïne fluff is mijn ontbijt. In meerdere posts heb ik al verschillende versies hiervan gedeeld. Nu is de basis hetzelfde, maar met een heerlijke topping!
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Hoeveelheid: 1 portie
Ingrediënten
- 100 gram bevroren aardbeien
- 85 ml ijskoud water
- 30 gram caseïne eiwit Cookes & Cream of Vanille
- 5 gram gepofte rijst
- 1 verkruimelde Tony cookie
Benodigdheden
- blender
- spatel
Bereiding
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 260 kcal |
Koolhydraten | 21 gram |
Eiwitten | 29 gram |
Vetten | 5 gram |
Vezels | 2 gram |
Laat de aardbeien een beetje zacht worden in de blender. Als het niet goed blendt, doe dan het water erbij en maak er een smoothie-achtige substantie van. Hierbij doe je langzaam de whey en laat het goed opkloppen. Help het proces door met een spatel de substantie van buiten naar binnen de scheppen/duwen in de blender. Dit kan wel enkele minuten duren.
Spatel de fluff in een kom en doe hier nu 5 gram gepofte rijst bij en het verkruimelde Tony Koekje.
Thank me later!