Zondag 8 maart 2029

Gisteren sinds tijden voor 10 uur gaan slapen, het was heerlijk! Om half zeven werd ik wakker. Om zeven uur stonden we met Google bij de Sint Joris Baai. Hij heeft wat door het water gerend, maar was er al vrij snel klaar mee. We hebben genoten van een prachtige zonsopgang.

Thuis begon de uitdaging om Google te wassen. Daar zijn we effectief langer mee bezig geweest dan het uitlaten, maar ach. Het was een groot waterballet in de badkamer, gelukkig droogt hier alles snel. 

Vandaag stond op de agenda om even alle papieren bij elkaar te zoeken voor het verhuisbedrijf en het verzekeren/kopen van een auto. We kwamen er al snel achter dat we van een hoop documenten kopieën moeten hebben. Ons doel van vandaag werd dan ook een printer vinden. Helaas is het zondag en er is een hoop dicht. In Nederland had je via Bol.com of coolblue een printer gekocht en morgen in huis gehad, maar zo werkt dat hier niet. We zijn – lekker burgerlijk – naar Building Depot, Kooyman, Goisco En Carrefour geweest, helaas geen van die vier had een printer. De winkel die het waarschijnlijk wel heeft is dicht op zondag. Dat wordt dan weer een taak voor maandag. Wel hebben we lekker lopen rondstruinen in deze enorme winkels en her en der wat gekocht. Ook alvast naar tuinmeubels gekeken. Ze hebben oprecht leuke spullen!

Weer thuis hebben we ons verder verdiept in de regelzaken die nog gaan komen; auto overschrijven, auto verzekeringen, bankrekening openen en zoeken naar winkels waar ze tuinmeubelen verkopen. Ondertussen was de klusjesman weer terug om weer iets te doen op het dak en om iets te sprayen tegen termieten. De eigenaresse is daarbij ook een uur zoet geweest met de planten water geven.

Inmiddels was de avond alweer ingevallen en hebben we gegeten en alvast wat dingen klaargemaakt en klaargezet voor de werkdag morgen. Nog even wat tv programma’s kijken en dan zit de avond er alweer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *