Snelle pasta pesto

Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 2 porties

Ingrediënten

  • 150 gram vezelrijke spaghetti
  • 400 gram kipdijfilet
  • 60 gram groene pesto
  • 100 milliliter kookroom light
  • 250 gram cherrytomaten
  • 200 gram prei
  • peper, zout, basilicum, oregano, knoflookpoeder en uienpoeder naar smaak

Benodigdheden

  • kookpan
  • wokpan
  • snijplank en mes

Bereiding

Kook de spaghetti door eerst de waterkoker water te laten koken en vervolgens in een pan de spaghetti met water te koken. Snijd ondertussen de kipdijfilet in stukjes en bak in wat oliespray de kip. Ondertussen kan je de prei in stukjes snijden en voeg deze toe aan de kip. Snijd daarna de cherrytomaten in kleine partjes.

Voedingswaarden per portie
Calorieën 809 kcal
Koolhydraten62 gram
Eiwitten55 gram
Vetten35 gram
Vezels15 gram

Voeg de pesto en kookroom aan de prei en kip toe samen met de kruiden naar smaak. Als alles is opgewarmd voeg je als laatste de tomaatjes toe.

Giet de spaghetti af als deze gaar is. Serveer apart van elkaar of hussel de spaghetti en de saus door elkaar.

Eetsmakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.