Review – Pringles Tortilla – Paprika Mexicana

Het gebeurt nu niet heel vaak meer, maar soms kom ik nog een nieuwe, onbekende smaak Pringles tegen. Deze kocht ik bij de Op = Op Voordeelshop op de Caracasbaaiweg. Het duurde even voordat we ‘m gepopt hadden, maar dit weekend was het zover.

Pringles heeft ook een ‘rice’ versie, waar we een paar van geproefd hebben, maar er bleek meer aardappel dan rijst in de chips te zitten en ook qua structuur maakte de rijstebloem die er in zat niet echt een verschil. Ik was dan ook wel skeptisch over de tortilla (mais versie). Echter bleek het hoofdingrediënt inderdaad maismeel te zijn en geen aardappel.

Dus zowel qua smaak als structuur wijkt dit wel echt af van de reguliere Pringles. Het is denk ik echt een samensmelting van een nacho en een pringle. De smaak paprika komt ook goed naar voren, maar een paprika tortilla in de vorm van een pringle is nou niet een enorm verrassende smaakexplosie in de mond. Het was gewoon prima, maar niet perse voor herhaling vatbaar. Tenzij je ronde/ovale nacho’s lekkerder vindt dan driehoekige. Dan is dit wel een aanrader.

Oordeel: 6.8/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *