Review – Grof Geribbelde Chips Geroosterde Knoflook & Zout (Jumbo)

Het is weer weekend, tijd voor chips. Een lastige review. Ik vind de structuur (extra grof en geribbeld) erg lekker. Goede bite, lekkere grote chips en in tegenstelling tot de ‘Wavy’ structuur van Pringles, vind ik het hier wel een toegevoegde waarde. Qua smaak ben ik er nog niet helemaal over uit. Ik houd van knoflook, ik gebruik ook kilo’s knoflookpoeder in mijn eten, maar dat mengt samen met de rest van de ingrediënten en verdwijnt de ‘poeder knoflook’ smaak. Hier vond ik de eerste paar happen er wel een poeder knoflook smaak aan zitten en dat vind ik niet super lekker. Echter na een paar hapjes, wordt dit een stuk minder en wordt de chips steeds lekkerder. Of ik de zak nog een keer zou kopen weet ik niet.

Oordeel: 7,6/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *