Recensie – Number Ten (lunch)

Inmiddels al een paar keer bij Number Ten geweest en deze ten(t) verdient ook echt een recensie. Het is een van de, al dan niet de populairste plek om te lunchen. En om het helemaal perfect te maken verkopen ze ook heerlijke en hysterische taarten.

Reserveren is echt een aanrader, want het zit naar mijn idee altijd vol. Kijk van tevoren ook goed op de kaart, want er is zoveel keuze en ze wisselen ook regelmatig de specials op het menu. Het zit ‘m allemaal in de details en ze pakken groots uit met feestdagen zoals Halloween, Kerst en Pasen. Heerlijk plekje om te zitten met een kaart om bij te watertanden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de taarten

Maargoed, stap één is dus reserveren. Goed om te weten dat Number Ten geopend is voor ontbijt, lunch en taart. Geen diner en ze zijn in het weekend niet open (jammer). Stap twee is een parkeerplekje vinden, want het is vaak druk en stap drie is je laten verrassen op welk leuk plekje je komt te zitten. Er zijn verschillende kamers en er is een groot terras buiten.

De menukaart kan je met een QR code bekijken. Zowel qua eten als drinken is er zoveel keuze. Tip: Vraag ook even welke taarten ze op dat moment hebben en neem een taartpunt mee naar huis.

Door de drukte is het af en toe even wachten, maar er is genoeg te zien om je heen en met gezellig gezelschap maakt dat natuurlijk ook niet uit.

Het eten is erg lekker. Fijne combinaties en had ik al gezegd dat er erg veel keuze is. Dus ga vooral voor waar je zelf het meest nieuwsgierig naar bent.

Zelf vind ik de breakfast burrito, breakfast bun en de avocado smash erg lekker en de carrot cake…. oh fantastisch. Hier kom ik graag weer :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *