Recensie – Chill

De Chill, We komen ongeveer drie keer per week op Mambo Beach, waar de Chill zich bevindt. Twee keer om baantjes te trekken en op vrijdag om het weekend in te luiden met een drankje. Een hapje gegeten hadden we tot gisteren nog niet gedaan.

Via Facebook Messenger een reservering gemaakt die ook bevestigd is, altijd handig. We hadden niet echt een idee wat er op het menu zou staan, al ruiken we altijd al de heerlijke barbecue als we hebben gezwommen en zien we de rekken voor de pinchos op de tafels staan. Genoeg lekker om uit te kiezen was onze gedachte.

En dat bleek ook zo te zijn. We hadden een picknicktafel voor vier personen en kregen vlot de kaart en onze drankjes werden opgenomen. Geen enorme kaart, maar wel meerdere gerechten waar ik nieuwsgierig naar was. Uiteindelijk gekozen om ons hoofdgerecht te delen, zodat we spareribs, kippenvleugels en ossenhaas konden proeven.

Het tempo zat er lekker in, de setting is fantastisch, zo met je voetjes in het zand, de zee naast je tafeltje en leuke lampjes van palmboom naar palmboom. Het echte vakantie gevoel! Het eten stond snel op tafel en werd netjes gepresenteerd. Het vlees. zag er goed uit en ook de, salade, aardappelsalade en de gepofte aardappel zagen er lekker uit.

De ossenhaas werd geserveerd als pincho en was goed mals, lekker op smaak, echt barbecue vlees. Ook de kippenvleugels vond ik heerlijk! Ik ga goed op barbecuesaus en die was rijkelijk aanwezig. De ribs vond ik lekker, maar niet de lekkerste die ik heb gegeten. Het was wat droog en niet fall-of-the-bone. Alsof ze net iets te lang op een te hoge temperatuur hebben gelegen. De sides waren ook dik in orde! Ik ben geen fan van gekookte aardappel, maar de gepofte aardappel en de aardappelsalade waren goed op smaak (met de nodige sausjes en smaakmakers, natuurlijk) De porties zijn meer dan voldoende, daarom ook geen voorafje genomen.

Wel plek over gehouden voor het toetje! Een brownie burger en een frozen cappuccino met Kaluha en Amaretto. Een heerlijk. drankje als afsluiter. Ook deze twee pareltjes deelden we weer. Leuk dat ze de brownie voor ons al in tweeën hadden gedaan en er twee lepeltjes waren. Top service!

Het was een goed toetje. Het vanille-ijs en de slagroom bij de brownie was heerlijk, de brownie zelf had wat steviger en kleffer gemogen van mij. Nu was het meer wat cake-achtig, maar smaken verschillen.

Er was leuke, vlotte bediening, het is een hele fijne setting en de kaart biedt genoeg heerlijkheden van de barbecue. De prijs/kwaliteit is op orde. Het is geen dure tent, maar ook niet goedkoop. Voor een hoofdgerecht, toetje en drankje waren we met vier personen 280 gulden kwijt. Omgerekend zo’n 35 euro per persoon. Een toffe plek om naast een drankje, ook zeker een hapje te doen!

Oordeel: 8/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *