Eiwitrepen – Body & Fit Perfection Bar Deluxe Chocolate Caramel

Ik kan er lang of kort over schrijven, maar deze is gewoon erg lekker! De smaak van Chocolade is top! Het is meer de structuur van caramel dan de smaak die naar voren komt. Hij heeft een heerlijk zachte structuur samen met wat crunch en chewyness en lijkt zo op een ‘normale’ candybar. Op de smaak(beleving) dus weinig aan te merken. Het smaakt echt naar chocolade.

De macro’s

Net zoals de Peanut Caramel versie zit deze rond de 200 kcal per reep. Voor mij aan de bovengrens. Daarentegen is de reep wel enorm lekker en zitten er alsnog 20 gram eiwitten in. Ook bij deze reep denk ik dat ze zich hebben laten inspireren door Barebells.

Ik denk dat ik deze net iets lekkerder vind dan de Peanut Caramel versie. Ik verkies chocolade boven pinda.

Mocht je ze willen proberen. Bestellen kan bij Body & Fit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *