Eiwitrepen – Body & Fit – Perfection Bar Deluxe – Peanut Caramel

De Body & Fit Perfection Bar Deluxe Peanut Caramel. Een hele mond vol.
Ik heb besloten om te reviewn op basis van smaak, structuur en voorkomen, maar ook hierin de macro’s mee te nemen, want die zijn belangrijk. Anders eet ik wel een Twix.

Ik moet zeggen, de eerste keer dat ik de reep proefde lette ik niet zo op het label en dacht ik eigenlijk een witte chocolade bar met caramel te eten, maar toen ik de ‘peanut’ op de verpakking zag staan, proefde ik dat wel degelijk terug. Het is wat ‘aardser’. Gek dat ik dat eerder niet had opgemerkt. De smaak is goed! Het is lekker zoet, maar dus niet mega uitgesproken peanut-caramel. Het witte chocoladegevoel overheerst wel. Ik denk dat ze zich hebben laten inspireren door de Barebells eiwitrepen.

Ze zijn lekker chewy, niet korrelig en hebben verschillende structuren in de reep verwerkt. Het ziet er lekker uit, smaakt lekker en vult goed!

Dan de macro’s

In mijn hoofd is een reep rond de 150 – 180 kcal ideaal, vaak zijn deze wel rond de 45 of 50 gram. Er zit 20 gram eiwit in per reep, dat is wat mij betreft prima. Ook zitten er meer eiwitten in dan koolhydraten (waarvan dan weer veel polyolen, maar toch). De vezels hadden wel wat meer gekund, maar dat gaat waarschijnlijk ten koste van de structuur.

Zelf eet ik vaak een reep in twee keer, om af te wisselen met smaken, om over de dag uit te smeren, zodat ik twee keer een stukje kan eten, of omdat dat beter binnen mijn kcal budget past.

Anyway; Erg lekkere reep, niet te hard of te zacht, fijne smaak. Vaak zijn Body & Fit repen in de aanbieding ook goed betaalbaar.
Je vindt ze in de webshop van Body & Fit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *