Mazzai the Spa

Afgelopen dinsdag ben ik naar Mazzai the Spa geweest. Via Facebook en viavia had ik deze naam horen vallen en ik was erg nieuwsgierig. Via whatsapp heb ik met Marit een afspraak gemaakt en kreeg ik de locatie door. Ze zijn drie dagen per week open; dinsdag, vrijdag en zondag van 13:00 – 20:00 uur.

Het was even zoeken naar de locatie, maar na een kort belletje had ik het gevonden. Het heeft een heerlijke rustige sfeer. Een kippenren in de tuin, mooi zwembad, wat relaxte banken en stoelen en rustgevende muziek. Zelf had ik een afspraak om 14:00 uur, maar de vorige afspraak liep wat uit. Ik kon plaatsnemen, kreeg een lekker kopje thee, met dropjes on the side en heb nog even wat informatie gekregen over de mogelijkheden qua gezichtsbehandelingen i.v.m. mijn pigment en onzuiverheden in mijn gezicht.

Het wordt gerund door twee super sympathieke, betrokken en vriendelijke dames en ze laten je gelijk thuis voelen. Het loopt wel allemaal een beetje door elkaar heen, maar ze hebben zich pas net gevestigd op die locatie. Ik houd er wel van, niet zo stijf en statisch.

Toen ik aan de beurt was mocht ik gaan liggen op een massage tafel onder een zonnedoek in de tuin. Gina gaf aan dat ze geen sportmasseuse is, maar niet gaat aaien. Ik vond het allemaal best. Vooraf vroeg ze nog of ik ergens last van had en gaf aan nergens last van te hebben. Blijkbaar zat ik toch goed vast in mijn rug, schouders en nek. Op gegeven moment kreeg ik de vraag: “Heb je hoofdpijn?”. Zelf had ik nergens last van, maar zag het wel als indicatie dat ik blijkbaar erg bekneld zat bovenin mijn rug. Ze heeft flink lopen kneden en knijpen en naast dat het fijn was, was het af en toe ook gewoon goed denk ik. Beetje kraken en hard duwen om de knopen weg te halen.

Ze vertelde aan het einde dat nog niet alle knopen weg zijn, maar dat dat ook niet goed zou zijn geweest. Na de full body massage voelde ik al gelijk mijn rug en schouders en dit zou ik de dag erna ook nog voelen. Nou daar heeft ze gelijk in gehad.

Zelf heb ik ook nog even geïnformeerd of ze ook aan duo behandelingen doen en dat blijkt zo te zijn. Wel even op tijd boeken en ze kunnen a.d.h.v wat je wilt uitgeven een mooi pakket samenstellen. Dat ga ik binnenkort even doen.

Verder bieden ze peelings, facials, manicures, pedicures en een hoop andere dingen. Ik ben in ieder geval erg enthousiast en kom graag terug!

2 antwoorden op “Mazzai the Spa”

  1. We verblijven van 28 december tot 7 juli op Morena Resort. Wat is jullie huidige adres? En wat zijn de tarieven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *