Recensie – Karakter

Zaterdag hebben we rond het middaguur bij Karakter een mooi plekje aan het water uitgezocht. We hadden twee strandbedjes en een parasol. Door de COVID-19 maatregelen kwamen ze geen bestelling persoonlijk opnemen, maar kon je je wensen via de app doorgeven. Ideaal! Vervolgens werd het op een serveertafel geplaatst, waar je het dan op kon pikken. Servies kon je vervolgens ook weer op een andere tafel kwijt. We werden netjes welkom geheten en de sfeer vond ik echt fantastisch. Het is klein, het was rustig en er hing gewoon een super relaxt sfeertje.

Na uitgebreid de kaart te hebben bekeken zijn we voor Nacho’s, Ceaser Salad en een Sushiroll gegaan. Via de app besteld en niet veel later werd het op de serveer tafel neergezet. De bediening bleef nog even staan om de vogels op afstand te houden. Het was super fijn om gewoon op je strandbedje een heerlijk hapje te eten, want heerlijk was het! Op de (volgens mij zelfgemaakte) nacho’s zat lekker veel kaas en gehakt en ook de Sushi was rijkelijk belegd en smaakvol. Zelfs ik als geen-viseter vond het best lekker! De Ceaser salad was prima, de bacon was heerlijk en de kip was lekker, zoals je van zo’n salade mag verwachten. De porties waren ook goed en we hebben genoten!

Alles klopte gewoon, via de app bestellen werkte goed. De hapjes en drankjes werden vlot gebracht en via de app werd af en toe gevraagd of alles naar wens was. Zelf is het strandje ook heerlijk. Er is een trap het water in (waterschoentjes zijn geen overbodige luxe) er is een fijne douche wanneer je het water weer uit komt en ook de wc is dichtbij, super schoon en opgefleurd met een bloemetje. Niks dan lof, hier gaan we wel vaker komen gok ik 🙂

In oktober zijn we nogmaals geweest om te lunchen. Ook deze keer was het weer top! De sfeer was goed en de keuze uit de verschillende gerechten die nét even anders zijn is super fijn! Je betaalt er wel iets meer voor dan ‘standaard’, maar daar komen ze wel mee weg. De Burger was heerlijk en de frietjes heerlijk dun en krokant. Ook de Arabische kip met couscous was een feestje voor het oog en smaakte super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *