Voedingswaarden per koekje | |
Calorieën | 70 kcal |
Koolhydraten | 4 gram |
Eiwitten | 5 gram |
Vetten | 3 gram |
Vezels | 2 gram |
Okée, het begon met een recept uit het boek Bikken met Beukers, maar aangezien ik een hoop ingrediënten niet had heb ik daar mijn eigen draai aan gegeven. Hierdoor werd het deeg echter een beslag, waardoor ik er nog maar een paar ingrediënten heb bij gedaan om de boel een beetje te redden. Zie hier het resultaat!
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Hoeveelheid: 12 koekjes
Voedingswaarden per koekje | |
Calorieën | 70 kcal |
Koolhydraten | 4 gram |
Eiwitten | 5 gram |
Vetten | 3 gram |
Vezels | 2 gram |
Ingredienten
- 60 gram whey eiwitpoeder Cookies & Cream
- 30 gram kokosmeel
- 25 gram crunchy pindakaas
- 5 ml vloeibare boter
- 20 gram cacaopoeder
- 120 milliliter amandelmelk
- 30 gram suikervervanger
- 3 milliliter vanille aroma
- 15 gram mixhagelslag
Benodigdheden
- Blender en spatel
- Bakplaat en bakpapier
- 2 lepels
Bereiding
Verwarm de oven voor op 170 graden. Doe alle ingrediënten in een blender en maak er beslag van. Met de twee lepels kun je het beslag verdelen over het bakpapier om zo 12 koekjes te maken. Druk er op het einde wat hagelslag op.
Zet het voor ongeveer 20 minuten in de oven en houd goed in de gaten dat de boel niet verbrandt.
Het koekje wordt niet knapperig, meer ‘cake’ achtig. De macro’s vind ik erg gunstig. Ik gebruik het als topping bij mijn ontbijt.