Eiwitrepen – Whip ’n Whey Bar Cookies ’n Cream (Body & Fit)

De derde en de laatste van de Whip ’n Whey lijn die ik ga proberen. Er is ook nog een vierde smaak; Strawberry Cream, maar dat is een fruitige smaak en ik denk dat ik dat niet zo lekker vind.

Ondanks dat ik de repen allemaal kort op elkaar heb geproefd, vind ik het toch lastig om er een duidelijk onderscheid in te maken qua smaak. Zeker de double chocolate en de cookies & cream versies. Qua structuur zijn ze naar mijn idee identiek. Zacht en wat luchtiger dan de meeste eiwitrepen. Van deze repen krijg ik wat dorst, terwijl ik ze niet zoeter vind dan andere repen.

Ook deze reep smaakt goed, heeft een prima structuur voor de afwisseling, maar een beetje crunch of toffee mis ik stiekem wel. Ik denk dat ik een keer beide smaken tegelijk moet proberen om ze echt te gaan onderscheiden.

Met de macro’s is op zich niks mis, maar het zijn niet de meest gunstige macro’s; meer koolhydraten dan eiwitten en dat is in andere repen beter verdeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *