Eiwitrepen – Smart Protein Crunchy – White Chocolate Cookies

Als het om eiwitrepen gaat heb ik toch wel een zwak voor de karamel, witte- en melkchocolade smaken of een combinatie hiervan. Als dan ook de structuur naar wens is en de macro’s op orde, dan ben ik blij. Dat is hier dan ook zeker het geval :).

Ik vind de Smart Bar Crunchy repen van Body en Fit erg fijn. De 45 gram bevalt me, de prijs is op orde, er is een variatie aan smaken en ik vind de smaak/macro’s ratio erg goed! Qua structuur is het niet de beste reep, maar een goede middenmoter. Hij is -zeker uit de koelkast – een wat hardere reep dan een candybar of Barbells reep, maar hij heeft een laagje karamel, een laagje crunch en een laagje chocolade. Even uit de koelkast, of misschien zelfs even in de magnetron doet de reep een hoop goed.

Ook qua smaak is het dik in orde! Lekker zoet, echter een echte karamel of witte chocoladesmaak kan ik niet onderscheiden, maar dat maakt hem niet minder lekker.

Het is een klein beschaafd reepje, welke erg fijn is als tussendoortje. Ook heeft ‘ie naast voldoende eiwitten ook nog eens flink wat vezels! Puur gekeken naar macro’s zijn de Smart Crunchy repen wel een van mijn favorieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *