Eiwitrepen – Body & Fit Protein Bites

Wanneer je maar genoeg besteld bij Body & Fit, mag je er ook een cadeautje bij uitzoeken. Ik kies dan graag voor deze crunchy protein bites. Wanneer ik dan kleine trek heb neem ik een stukje (of drie).

Hier bewaar ik alle repen in de koelkast, dat maakt dat ze allemaal even op kamertemperatuur moeten komen, voordat ze de meest optimale structuur hebben, soms heb ik dat geduld alleen niet. Gekoeld is het wat hard, net zoals elke andere reep en op kamer temperatuur is het een zachte, naar chocolade en caramel smakende bite. De karamel is vooral qua chewy structuur een echte toevoeging. Ook de crunch is bovenop aanwezig. De chocolade smaakt wat meer puur dan melk.

Volgens mij is het trouwens de kleinere variant van de Smartbar Crunchy Chocolate Caramel. De macro’s verschillen iets, maar dat zal met de chocolade/binnenkant-ratio te maken hebben. Kostentechnisch is het voordeliger om de repen te kopen dan de bites, maar soms wil je gewoon geen hele reep.

De macro’s zijn prima op orde. Eiwitten en vezels zijn voldoende aanwezig. Wel gek om te bedenken dat in zo’n klein blokje ongeveer evenveel calorieën zitten als een dikke rijstwafel. Wanneer je honger hebt is het even afwegen waar je voller van gaat zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *