Broodje omelet

Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 2 porties

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 100 milliliter melk
  • 20 gram cheddar
  • 20 gram Parmezaanse kaas
  • 150 gram champignons
  • 200 gram groene asperges
  • 50 gram chorizo
  • 1  wit pistoletje
  • peper en zout naar smaak
  • oliespray

Benodigdheden

  • 3 koekenpannen
  • maatbeker
  • snijplank
  • mes

Bereiding

Doe de melk en de eieren in de maatbeker en kluts het goed door elkaar. Snijd de chorizo in kleine stukjes en bak dit samen met de groene asperge, totdat de asperge beetgaar is. Haal dit vervolgens uit de pan en houd apart. Bak vervolgens in dezelfde pan de champignons uit. Haal ook deze uit de pan wanneer ze klaar zijn. 
Verhit twee koekenpannen en spray er olie in. Verdeel het eimengsel over de twee pannen. Laat de omelet op laag vuur gaar worden. Wanneer ze bijna klaar zijn, strooi de kaas eroverheen en laat goed smelten. 
Wanneer de omeletten klaar zijn schuif ze op twee borden en verdeel de champignons, chorizo en groene asperges over de omelet. 
Snijd het pistoletje door de helft en leg dit op de omelet. Vouw de omelet over het halve pistoletje heen. 
Zout en peper kan naar smaak worden gebruikt.

Eetsmakelijk!

Voedingswaarden per portie
Calorieën 419 kcal
Koolhydraten19 gram
Eiwitten31 gram
Vetten24 gram
Vezels4 gram

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *