Brisa do Mar – Pop’s place

Vandaag hebben we ons eerste restaurant bezocht sinds we hier zijn. Het restaurant voor de maand maart. Sinds 2019 bezoeken we minimaal eenmaal per maand een restaurant die we graag van ons lijstje willen strepen. Eerst in onze stad Amersfoort, maar vanaf nu dus op Curaçao! Pop’s Place had de primeur. We hadden om kwart over zes gereserveerd, zodat we de zon nog zouden zien ondergaan. Een goede keuze!

Het restaurant zit aan het water van de Caracasbaai. Heerlijk plekje en fijne sfeer. We hadden een leuk tafeltje aan de waterzijde. Als starter kregen we toast met heerlijke humus. Ze hadden wat voorgerechten, broodjes, kip, vlees en vis. Voldoende keuze dus en ook nog specials naast de kaart. We delen graag, dus hebben twee verschillende voorgerechten en twee verschillende hoofdgerechten gekozen. Kaasballetjes en chickenwings en tonijn steak en spareribs. Geloof me, na deze kaasballetjes is een kaassoufflé niet lekker meer. De tonijn was heerlijk en ook het vlees smaakte ons goed. De spareribs van gisteren waren echter wel malser. We hadden aardappel wedges en polentafriet erbij. Vooral die polenta is zooooo lekker. Er waren ook nog enorm veel toetjes waaruit we konden kiezen, maar hebben het beschaafd gehouden door carrotcake met een bolletje ijs met z’n tweeën te delen.

Voor iedereen staat er wel wat lekkers op de kaart en natuurlijk zijn er ook cocktails te bestellen. Dat hebben wij (nog) niet gedaan. De mensen waren vriendelijk en de service was prima. Prijs/kwaliteit was ook in orde wat ons betreft. Ons referentiekader is echter nog wel beperkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *