Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 100 gram gerookte kipfilet
- 60 gram gerookte spekblokjes
- 2 gekookte eieren
- 150 gram krulsla
- 400 gram komkommer
- 20 gram parmezaanse kaas
- 150 gram magere yoghurt
- 1 eetlepel maple syrup
- zout, peper, knoflookpoeder
Benodigdheden
- snijplank
- mes
- koekenpan
- kookpan
- spatel
Bereiding
Bak de spekblokjes uit en kook twee zachte eitjes. Snij de komkommer en sla en verdeel deze over twee kommen. Snijd ook de kipfilet in blokjes en voeg deze toe.
Als de spekjes uitgebakken zijn, strooi deze over de salade samen met de parmezaanse kaas. Pel de eieren en snijd deze in vieren. Leg dit op de salade.
Voor de dressing mix je de magere yoghurt met de maple syrup, peper, zout en knoflookpoeder.
Eetsmakelijk!
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 338 kcal |
Koolhydraten | 12 gram |
Eiwitten | 33 gram |
Vetten | 17 gram |
Vezels | 2 gram |