Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 porties
Ingrediënten
- 100 gram chorizo
- 250 gram gnocchi
- 1 courgette
- 1 rode ui
- 300 gram andijvie
- 150 gram cottage cheese light
- 30 gram rode pesto
Benodigdheden
- Wokpan
- Kookpan
- Snijplank
- Mes
Bereiding
Snijd de chorizo in plakjes en partjes en bak deze uit op laag vuur in een koekenpan. Snijd ondertussen de courgette in plakjes en partjes en de ui in kleine stukjes. Als het meeste vet eruit is gebakken haal je de chorizo eruit. Voeg vervolgens de ui en courgette toe aan het vet en bak dit enkele minuten. Kook ondertussen de gnocchi volgens de beschrijving. Voeg aan de courgette en ui nu ook de andijvie, rode pesto en chorizo toe en bak dit totdat de andijvie geslonken is. Voeg de gnocchi toe en hussel alles goed door elkaar.
Serveer met cottage cheese.
Eetsmakelijk!
Voedingswaarden per portie | |
Calorieën | 615 kcal |
Koolhydraten | 62 gram |
Eiwitten | 30 gram |
Vetten | 26 gram |
Vezels | 9 gram |